Concerten

Binnenkort speelt het Hineni Symfonie Orkest op verschillende locaties in Nederland. Hieronder kunt u zien waar het Hineni Symfonie Orkest bij u in de buurt speelt.

Evenement details:

 • za
  06
  okt
  2018

  Concert in Tholen 2018

  19:30 uur - 22:00 uurGrote Kerk Tholen. Kerkplein 1, 4691 CE

  Interkerkelijk Mannenkoor Tholen

  Het begon allemaal met een oproep in diverse kerkbodes in september 2012 alsmede een mondelinge oproep van onze huidige dirigent Mark Westdorp tijdens een interkerkelijk mannenontbijt. Mark deed een oproep aan mannen die graag zingen met als doel in het voorjaar van 2013 een zangavond te organiseren. Het was de bedoeling voor deze zangavond een eenmalig project-koor te vormen dat die avond een aantal liederen meerstemmig zou uitvoeren. Ongeveer 20 mannen meldden zich en zo zijn we gestart.Op zaterdag 20 april 2013 organiseerden we onze zangavond in de koorkerk van de grote kerk van Tholen. Over enthousiasme en belangstelling hadden we niet te klagen. We keken naar de mogelijkheid om met het mannenkoor verder te gaan. Enkele leden stopten er mee maar nieuwe leden konden we verwelkomen. Ondertussen werkten we mee aan een oranje concert op 30 april 2013, een kerstzangavond en een CD opname, alles in de Grote kerk van Tholen. En ziedaar! de basis was gelegd. Na de verkiezing van een bestuur werden de zaken verder aangepakt om te komen tot een volwaardig mannenkoor. Het koor telt momenteel 42 leden.

  Dirigent is: Mark Westdorp

  Het koor staat sinds de oprichting in juni 2013 onder leiding van Mark Westdorp. Mark (1986) is geboren en getogen in Tholen. Al vanaf jonge leeftijd heeft Mark een passie voor muziek. In zijn jonge jaren, tijdens het volgen van de opleiding klassiek gitaar aan de Zeeuwse Muziekschool, die overigens cum laude werd afgerond, raakte Mark meer en meer bekend met het begeleiden van koren door het spelen in diverse combo’s. Later werd de focus verlegd naar de basgitaar. Tot op heden in Mark nog altijd actief in begeleidingscombo’s bij verschillende koren. In de loop der jaren ontstond de interesse en het verlangen om zelf koordirigent te worden. Tijdens en na het volgen van een, met goed gevolg afgeronde, koordirectie-opleiding is Mark als dirigent aan de slag gegaan bij het IMT.

  Bekijk de dirigent ook eens op www.npo.nl en op www.youtube.nl

  Foto: Embed van kempermanrestauratie.nl

  Tickets in de voorverkoop kosten € 10,00 per persoon
  Tickets op de dag zelf kosten € 15,00 per persoon

  Voorverkoopadres
  Hage Babymode-Textiel, Dalemsestraat 17, Tholen.

   

  Tickets bestellen

   

   


Komende evenementen

Geen komende evenementen