Concerten

Binnenkort speelt het Hineni Symfonie Orkest op verschillende locaties in Nederland. Hieronder kunt u zien waar het Hineni Symfonie Orkest bij u in de buurt speelt.

Evenement details:

 • za
  10
  nov
  2018

  Concert in Urk met het Urker Mannenkoor "Halleluja"

  19:30 - 22:00Immanuelkerk, Nagel 43, Urk

  Op D.V. 10 november 2018 verzorgt het Hineni Symfonie Orkest een concert op Urk. Medewerking zal worden verleend door het Urker Mannenkoor ‘ Halleluja ‘, onder leiding van dirigent Bert Moll.

  Dit koor, bestaande uit zo’ n tachtig leden, onder wie ook vele jonge mannen, bestaat al ruim 120 jaar. Vanwege de grote verdiensten voor de christelijke muziek is Het Urker Mannenkoor “Halleluja” onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
  Het Hineni Symfonie Orkest speelt ter bemoediging van het Joodse volk. De opbrengsten komen dan ook ten goede aan de Gaarkeukens van de Stichting Hineni te Jeruzalem die zich met name richt op de allerarmsten, Holocaust overlevenden en de sociaal zwakkeren van de stad.

  Het concert wordt gehouden in de Immanuelkerk, Nagel 43, Urk. De deuren gaan open om 19:00 uur en de aanvang begint om 19:30 uur. De toegang is vrij, wel wordt er een collecte gehouden ten bate van de Gaarkeukens van de Stichting Hineni te Jeruzalem.

Komende evenementen

Geen komende evenementen