Concerten

Binnenkort speelt het Hineni Symfonie Orkest op verschillende locaties in Nederland. Hieronder kunt u zien waar het Hineni Symfonie Orkest bij u in de buurt speelt.

Evenement details:

 • za
  16
  nov
  2019

  Concert in IJsselmuiden 2019

  19:30 uurDe Hoeksteenkerk, Goudplevier 103, IJsselmuiden

  Zaterdagavond 16 november aanstaande geeft dit orkest een wervelend concert waarbij de opbrengst van de collecte ten goede komt aan het Hineni welzijnscentrum in Jeruzalem.

  Het belooft een prachtige muzikale avond te worden waarbij u kunt genieten van beroemde klassieke werken en bekende Jiddische en Israëlische melodieën.

  Het Hineni Symfonie Orkest uit Nijkerk heeft een grote bezetting aan muziekinstrumenten. Het bestaat uit 40 professionele musici die belangeloos spelen onder leiding van chef-dirigent Ilia Belianko.
  Sinds 2006 geeft het orkest concerten in binnen- en buitenland. Het trad op in onder andere het Concertgebouw in Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en het Jerusalem Theatre in Jeruzalem.

  Het orkest ondersteunt met haar concerten de organisatie Hineni in Jeruzalem dat steun biedt aan onder meer weeskinderen, kansarme jongeren, Holocaustoverlevenden en slachtoffers van terreur. Het centrum wordt geleid door de Nederlandse Benjamin Philip en beschikt over een grote gaarkeuken, die dagelijks de allerarmsten in Jeruzalem van een gratis warme maaltijd voorziet.

  Tickets kosten € 10,00 per persoon in de voorverkoop en € 15,00 aan de deur. Familiekaarten kosten € 25,00 per stuk. Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis. Het concert begint om 19:30 uur. De deuren zijn om 19:00 uur open.

  Hineni Symfonie Orkest - Concert in IJsselmuiden 2019

   

  Tickets bestellen

   

   


Komende evenementen

Geen komende evenementen