Hineni Centrum Jeruzalem

Het Hineni Symfonie Orkest is verbonden aan het Hineni centrum in Jeruzalem. Dit centrum is in 1995 door Benjamin Philip (die aanwezig was op het debuut concert van het orkest) opgericht. Benjamin is geboren als Nederlandse Joods man en is het Hineni centrum begonnen om een betere maatschappij te creëren met de focus op de maatschappelijke en geestelijke zorg.

Ondersteunend voor een betere maatschappij

Zo geeft het Hineni centrum ondersteuning aan

  • De armen van de stad
  • Weeskinderen
  • Probleemjongeren
  • Sociaal zwakkeren
  • Financieel getroffenen
  • Overlevenden van de Holocaust
  • Overlevenden van terreur
© Hineni Jeruzalem
© Hineni Jeruzalem

Humanitaire hulp

Het Hineni centrum staat in het hart van Jeruzalem en heeft onder meer een gaarkeuken, dat voor de bezoekers een humanitair restaurant wordt genoemd. Want niet alleen hebben de mensen een maaltijd nodig, ze moeten ook met respect en waardigheid behandeld worden.

Ook zijn er therapieën aangeboden voor genezing en herstel voor Israëlische burgers en zorgt men voor de distributie van voedselhulppakketten naar getroffen gebieden van Israël.

Daarnaast worden er jaarlijks verschillende evenementen, herdenkingen, culturele evenementen en culturele activiteiten georganiseerd. De focus hierbij ligt op een betere maatschappij met een betere maatschappelijke en geestelijke gezondheid!

© Hineni Jeruzalem
© Hineni Jeruzalem

Hoe kom ik met hen in contact?

Het Hineni centrum heeft een internationale Christian Desk voor een betere verbinding tussen de Joodse bevolking, christenen en alle andere gelovigen in de wereld.

Website www.hinenijerusalem.org
Telefoon +972 2 624 3407
Fax +972 2 624 3408
E-mail hineni@netvision.net.il
Adres Queen Shlomtzionstreet 18
Israël

 

© Hineni Jeruzalem
© Hineni Jeruzalem

Komende evenementen

Geen komende evenementen