Hineni Symfonie Orkest in “De Ark” – Reeuwijk-Brug

Het Hineni Symfonie Orkest speelt op zaterdag 2 december 2017 een benefietconcert voor Israël in de kerk “De Ark” te Reeuwijk-Brug. Het concert begint om 19:30 uur en de kaarten kosten € 15,00 per stuk in de voorverkoop. In dit artikel vindt u verdere informatie over het concert.

Tijdens het Benefietconcert voor Israël speelt het Hineni Symfonie Orkest muziek van onder andere Mendelssohn, Verdi en Tjsaikovski. Daarnaast brengt het orkest muziek ten gehore als Hine Ma Tov en Hava Nagila.

Achtergrond over het orkest

Het Hineni Symfonie Orkest heeft een grote bezetting aan muziekinstrumenten. Het bestaat uit 50 professionele musici en staat onder leiding van chef-dirigent Lubertus Leutscher.

Sinds 2006 geeft het orkest concerten in binnen- en buitenland. Het trad op in onder andere het Concertgebouw in Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en het Jerusalem Theatre in Jeruzalem.

‘Hineni’ is Hebreeuws voor ‘hier ben ik’. Onder dit motto spelen de leden van het orkest, Pro Deo ter bemoediging van het Joodse volk en ter financiële ondersteuning van de Gaarkeuken van Hineni in Jeruzalem.

De organisatie Hineni biedt steun aan onder meer weeskinderen, kansarme jongeren, Holocaustoverlevenden en slachtoffers van terreur. Het centrum wordt geleid door de Nederlandse Benjamin Philip en beschikt over een grote gaarkeuken, die dagelijks de allerarmsten in Jeruzalem van een gratis warme maaltijd voorziet.

Details

Datum: Zaterdag 2 december 2017
Deuren open: 19:00 uur
Aanvang concert: 19:30 uur
Einde concert: 21:45 uur
Toegangsprijs: € 15,00 (voorverkoop) / € 17,50 (aan de deur) / Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis

Voorverkoop adressen

U kunt tickets kopen via onze webshop of bij de kerk “De Ark” in Reeuwijk-Brug.

Poster Hineni Symfonie Orkest in Reeuwijk-Brug 2017
© Hineni Symfonie Orkest

About the author: Hineni Symfonie Orkest

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.