Steun ons

Muziek is internationaal

Muziek heeft geen vertaling nodig en kan door iedereen worden verstaan en worden gezien. Het is een taal zonder woorden maar kan emoties losmaken bij ons als mens. Het Hineni Symfonie Orkest is opgericht om de verbinding te maken tussen Israël en u, zonder dat u Engels of Hebreeuws hoeft te leren.

Waarom is uw steun aan het Hineni Symfonie Orkest nodig?

Door de eeuwen heen heeft het Joodse volk geleden onder vervolging. Ook nu in een eigen land zijn de moeilijkheden nog niet voorbij. Er is veel armoede. Het Hineni centrum biedt elke dag warme maaltijden aan de armen van de stad. Maar zonder steun en zonder het Hineni Symfonie Orkest kunnen zij deze hulpverlening niet bieden aan de Israëlische bevolking.

© Hineni Jeruzalem
© Hineni Jeruzalem

Vriend of ambassadeur

Zegt u ook Hineni? Hier ben ik? Word dan vriend of ambassadeur van het Hineni Symfonie Orkest! U kunt ons meehelpen door vriend of ambassadeur te worden. Dankzij uw steun kan het Hineni Symfonie Orkest zijn muziek ten gehore blijven brengen en het Hineni centrum in Jeruzalem (Israël) blijven ondersteunen. Zo krijgt u als vriend of ambassadeur een welkomstgeschenk en als ambassadeur krijgt u ook elk jaar gratis toegang tot een concert en heeft u gereserveerde plaatsen!

 

Steunt u ons?

U kunt op verschillende manier ons steunen met een donatie. Zo kunt u:

 • Vrije donatie geven
 • Vriend (€ 15,- of € 25,- per jaar) of ambassadeur (minimaal € 100,- per jaar)
 • Sponsor worden
 • Adverteren (programmaboekjes)

  Uw naam

  Uw e-mailadress

  Uw telefoonnummer

  Uw IBAN-nummer

  Hoe wilt u ons steunen?

  Hoeveel geld wilt u overmaken?

  Uw opmerking (optioneel)

  Huidige datum
  De datum moet als volgt worden ingevuld: dag-maand-jaar, bijvoorbeeld 01-05-2016.

  Door op de verzendknop van dit formulier te klikken geeft u toestemming aan (1) het Hineni Symfonie Orkest om (doorlopend) incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en (2) uw bank om (doorlopend) een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van het Hineni Symfonie Orkest. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. U herkent deze afschrijvingen op ons Incassant-ID: NL38ZZZ523618290000.

  Komende evenementen

  Geen komende evenementen